Motorne testere

Prilikom kupovine motorne testere potrebno je da obratite pažnju na sledeće faktore koji su bitni kako biste bili sigurni da ste napravili pravi izbor.

Namena motorne testere: Pre nego što počnete da tražite koja je testera najbolje rešenje za Vaše potrebe, neophodno je da odlučite koja je njena namena, odnosno za koje poslove planirate da je koristite.

Odgovarajući motor i snaga motorne testere: najbolje je izabrati motornu testeru snage do 3KS ukoliko Vam je potrebna za povremene baštenske poslove. Ukoliko planirani radovi podrazumevaju zahtevnije poslove poput obaranja stabala u šumi, onda je preporuka da izaberete testeru snage preko 3KS.

Dužina vodilice motorne testere:  Ukoliko tražite motornu testeru za obavljanje lakših poslova u dvorištu onda je dovoljno da izaberete vodilicu koja ima dužinu između 35cm i 38cm. Vodilice dužine 45cm najčešće su korišćene za različite vrste radova pa i radove u šumi. Ukoliko ste profesionalni majstor, najbolje rešenje je da u skladu sa prirodom posla izaberete idealnu dužinu vodilice koja može da ide čak do 70cm.

Izbor proizvođača: kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta, postoje i pristupačniji proizvođači koji imaju odlične testere, a neki od njih su upravo Villager i Hyundai koje možete da pronađete na našem sajtu po izuzetno povoljnim cenama.

Izvinjavamo se zbog neprijatnosti.

Pretražite ponovo šta ste tražili