Lutke

Bez obzira da li tražite prvu mekanu lutku za bebu ili nešto zabavno i jedinstveno da dodate u dečiju kolekciju igračaka, tada ste došli na pravo mesto. Imamo spektar fantastičnih lutki koje možete da odaberete. Imamo najmodernije modne lutke i pribor koji podstiču njihovu kreativnost i maštu. Sa nizom lutki i pribora za igru koji odgovaraju svim uzrastima i interesovanjima, bez obzira u šta se vaša malena bavi; možete računati na nas da ćemo vam pomoći da im osmeh na lice.

Vtech Interaktivni jednorog

9.999 RSD
Zdravo, ja sam jednorod i zovem se Mila! Hajde da se malo zabavimo! Izaberi bilo koju boju iz moje palete za šminkanje i magično je primeni na moj rog, oči i krila.Posmatraj kako čarobno svetli. Da li voliš da pevaš? I ja isto! Sa mojim čarobnim mikrofonom, zajedno ćemo pevati i zabavljati se! Da budem lepa, dodaj krunu na moj rog i dodaj klipse na kosu! Želiš znati koja je tvoja srećna boja? Dodirni mi leđa i mogu ti reći. Tako ćemo se zabaviti zajedno!

Lutka Shimmer&Shine sa motorom

4.499 RSD
Shimmer and shine Zeta izgleda očaravajuće sa svojim ljubičastim repom i ružičastom kacigom! Zetin skuter je opremljen pokretnom prikolicom za Nazbua. Nazbu takođe ima svoju zaštitnu kacigu za vožnju motorom. Šareni dragulji koji se nalaze u pakovanju se mogu čuvati u sedištu skutera.

Lutka Jana, Lutka Dora Emma, Lutka Barbie, Bratz, Lutka Sweetheart, Lutka Lena i druge igračke vas čekaju.