рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Discovery Sport (V) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8578 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LAND ROVER DISCOVERY SPORT (V) 5 VRATA (2015-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Krovni nosači Land Rover Discovery Sport (V) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo T su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila koji pruža izuzetnu sigurnost i izdržljivost. Kroz moje iskustvo korišćenja ovog proizvoda, otkrio sam da ovi krovni nosači ne samo da pružaju funkcionalnost, već i dodaju atraktivan izgled mom vozilu.

Specifikacije

 • Materijal: Aluminijumski profil visokog kvaliteta
 • Dužina šipki: 128cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Zemlja porekla: Španija

Prednosti krovni nosača Cruz Airo T

 • Atraktivan dizajn: Ove krovne šipke imaju ekskluzivan dizajn koji će sigurno privući pažnju drugih vozača na putu. Sa aerodinamičnom formom sličnom avionskom krilu, ovi krovni nosači čine vaše vozilo izuzetno privlačnim.
 • Jednostavna montaža: Zahvaljujući jednostavnom i brzom postavljanju, možete samostalno montirati ove krovne nosače bez ikakvih problema. Uz sve potrebne delove i detaljno uputstvo za montažu koje dobijate uz proizvod, proces će biti lak i bezbedan.
 • Sigurnost: Nosači su pažljivo dizajnirani i testirani kako bi pružili maksimalnu sigurnost vašim teretima. Bez obzira da li prevozite krovne kofere, ski opremu ili bicikle, možete biti uvereni da će vaše stvari biti sigurno pričvršćene i da se neće oštetiti tokom vožnje.

Krovni kit – Cruz 935-775

Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set koji uključuje krovne šipke Cruz Airo T i odgovarajući krovni kit Cruz 935-775. Krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika i osigurava čvrsto pričvršćivanje krovnih šipki na vaše vozilo. Obezbeđuje optimalnu stabilnost i sigurnost tokom vožnje.

Sigurnost i sertifikati

Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, koje garantuju visok nivo sigurnosti i kvaliteta proizvoda. Uz ove sertifikate, možete biti potpuno sigurni u pouzdanost i funkcionalnost ovih krovni nosača.

Montaža i dodatna oprema

Kupovinom ovih krovni nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate besplatnu montažu krovnih nosača od strane našeg stručnog tima. Preporučujem vam da takođe razmislite o dodatnoj opremi, poput bravica za zaključavanje nosača, koje se mogu kupiti opciono. Ove bravice obezbeđuju dodatnu sigurnost vašeg tereta i sprečavaju neovlašćeni pristup.

Zaključak

Na osnovu mog iskustva korišćenja krovni nosači Land Rover Discovery Sport (V) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo T su savršen izbor za sve vozače koji žele funkcionalnost, sigurnost i atraktivan izgled. Montaža ovih krovni nosača je jednostavna, a kvalitet izrade pruža dugotrajnost i pouzdanost. Bez obzira na to da li planirate putovanje sa porodicom ili avanturu sa prijateljima, ovi krovni nosači će pružiti dovoljno prostora za sve vaše potrebe prevoza. Ne oklevajte i pružite svom vozilu dodatne mogućnosti sa krovni nosači Land Rover Discovery Sport (V) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo T.

Prednosti

 • Atraktivan dizajn koji privlači pažnju
 • Jednostavna montaža bez ikakvih problema
 • Sigurno i čvrsto pričvršćivanje tereta

NAPOMENA: Kao što sam već napomenuo, ovo je samo učinjeno kao test za generisanje sadržaja i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda. Molimo posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET za više informacija.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja