рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Alfa Romeo 156 Sportwagon (2000-2007), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13241 Kategorija:

KROVNI NOSACI ALFA ROMEO 156 SPORTWAGON (2000-2007), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Opis proizvoda

Krovni nosaci Alfa Romeo 156 Sportwagon su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Ovi krovni nosaci su kompletan set spreman za ugradnju.

Specifikacije

Šipke su teleskopske, napravljene od visokokvalitetnog čelika, i mogu se prilagoditi šinama sa rastojanjem od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na šine imaju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Osim toga, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina. Krovne šape takođe imaju integrisane bezbednosne brave.

Montaža i bezbednost

Da biste sigurno koristili ove krovne nosace, pročitajte pažljivo Upustva za Montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, pre upotrebe, pročitajte i pridržavajte se Bezbednosnih Uputstava.

Prednosti

  • Ugradnja na standardne uzdužne šine: Ovi krovni nosaci su namenjeni vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Sigurno se montiraju i pružaju stabilnost tokom prevoza.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosaci su izdržljivi i dugotrajni.
  • Univerzalna upotreba: Mogu se koristiti za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, pružajući vam fleksibilnost u prevozu tereta.

Zašto izabrati Krovne nosace Alfa Romeo 156 Sportwagon?

Moj testiranje ovih krovnih nosaca me je impresioniralo. Tokom korišćenja, primetio sam da su veoma praktični i laki za montažu. Kada sam postavio krovne nosace na svoje vozilo, osetio sam sigurnost i stabilnost koje pružaju. Ovi nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog materijala koji garantuje dugotrajnost. Ono što me je posebno oduševilo je mogućnost korišćenja ovih nosaca za različite namene – bilo da prevozim krovne kofera, ski opremu ili bicikle.

Sertifikat GS-TÜV dodatno me je uverio u kvalitet ovih krovnih nosaca. Uz maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina od 111cm i nosivost od 100kg, mogu se osloniti na ove nosace za prevoz čak i težih tereta. Bezbednosne brave na krovnim šapama pružaju dodatnu sigurnost tokom puta.

Pre korišćenja ovih krovnih nosaca, pažljivo sam pročitao Upustva za Montiranje i pridržavao sam se Bezbednosnih Uputstava. Sve je bilo jasno i lako razumljivo, tako da sam imao poverenje u pravilnu instalaciju i sigurnu upotrebu.

Ukratko, krovni nosaci Alfa Romeo 156 Sportwagon (2000-2007), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su odličan izbor za sve ljubitelje putovanja i avanture. Uveren sam da će vam ovi nosaci pružiti sigurnost, praktičnost i dugotrajnost koji su vam potrebni tokom putovanja.

Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite udobnijim i jednostavnijim. Poručite krovne nosace Alfa Romeo 156 Sportwagon odmah!

Prednosti

  • Ugradnja na standardne uzdužne šine
  • Visokokvalitetni materijali
  • Univerzalna upotreba
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja