Kockice

Veliki izbor igračaka za umetnost i kreativnost za mnoštvo odličnih opcija koje će pustiti maštu vašeg mališana da se razvije. Ako tražite načine kako da se vaše dete zabavi i angažuje tokom boravka kod kuće, onda ste došli na pravo mesto za bezbroj izbora za otkrivanje novih stvari, stvaranje i učenje kod kuće. Kockice i setovi za sklapanje su nabolji način da dete kreativno provede vreme!

Lego Juniors Bekstvo pteranadona

3.379 RSD
Upoznajte svoje dete sa avanturama u LEGO svetu iz doba jure! U kompletu se nalaze helikopter koji se lako sastavlja i kome se okreće propeler, mali vulkan sa loptama lave i dinosaurus pteranadon koji se sklapa iz delova i pomeraju mu se krila i kljun. Ova super igračka uključuje jednostavno uputstvo za gradnju i igru i dizajnirana je tako da pospešuje samopouzdanje kod dece 4-5 godina starosti. Set uključuje 2 minifigure i figuru dinosaurusa.

Lego Star Wars Bojno pakovanje: Imperijalna patrola

2.159 RSD
Patroliraj Imperijom i primeni zakon! Osnaži volju Galaktičke imperije uz pomoć ovog borbenog paketa sa imperijalnom patrolom. Pomozi regruteru da regrutuje nove vojnike da osnaži imperijalnu armiju. Sarađuj sa službenikom za emigraciju da proteraš neželjene građane uz pomoć Patrol Trooper-a i njihovog trkača. Uz ovaj zadivljujući borbeni paket red će biti vraćen u galaksiju!

Lego Star Wars Motori jahača oblaka

4.899 RSD
Zaštiti dragoceni koaksijum od gangstera na spidsterima! Pomozi Tobajasu Beketu da zaštiti dragoceni koaksijum od Enfisa Nesta i Wizela na njihovim superbrzim LEGO® Star Wars Cloud-Rider Swoop motorima! Svaki spidster ima velike motore za maksimalnu brzinu i naoružan je moćnim pucačima studova. Da li će Tobajas pobeći pre nego što pohlepni gangsteri ukradu koaksijum? Na tebi je da to odlučiš u ovom uzbudljivom LEGO Star Wars kompletu!