Kazan za Mast

Kotlovina komplet 60cm

5.617 RSD
Opis Kotlovina komplet sadrži: tanjir za kotlovinu 50 cm i kotlovinu (ložište na nogicama). Ugrađena ladica za pepeo, tanjiric za odlaganjeKotlovina 60: Dimenzija tanjira: 60 cm, unutrašnji deo 38 cm, dno 27 cm. Dimenzija kotlovine: 39 cm, visina 75 cm. Praktičan način loženja i pečenja na kotlovini. Tanjir na kotlovini je od rostfraja. U udubljenom delu može se spremati hrana koja se kuva ili lagano peče u svojim sokovima. A na okviru tanjira održava se temperatura mesa. Poštarina: 290din.

Kotlovina komplet INOX 50cm

6.628 RSD
Opis Kotlovina komplet sadrži: tanjir za kotlovinu 50 cm i kotlovinu (ložište na nogicama). Ugrađena ladica za pepeo. Kotlovina 50cm: Dimenzija tanjira: 50 cm, unutrašnji deo 30 cm, dno 22 cm. Dimenzija kotlovine: 32 cm, visina 75 cm. Praktičan način loženja i pečenja na kotlovini. Tanjir na kotlovini je od rostfraja, kao i sama kotlovina (ložište). U udubljenom delu može se spremati hrana koja se kuva ili lagano peče u svojim sokovima, a na okviru tanjira održava se temperatura mesa.

Kazan za mast i čvarke - oranija i ložište 30L

8.341 RSD
Opis Odličan i kvalitetan komplet za kuvanje čvaraka, masti, džemova, sokova, paradajza i svih drugih stvari. Komplet sadrži: kazan emajlirani, ložište, poklopac, dimovodnu cev i koleno. Boja: crnaKomplet 30L: Dimenzija kazana: 53cm (gornji prečnik) x24cm (donji prečnik) x23cm (dubina kazana)Dimenzija ložišta: 45cm (prečnik) x 49cm (visina)Poštarina: 290din.

Kazan za mast i čvarke - oranija i ložište 60L

12.203 RSD
Opis Odličan i kvalitetan komplet za kuvanje čvaraka, masti, džemova, sokova, paradajza i svih drugih stvari. Komplet sadrži: kazan emajlirani, ložište, poklopac, dimovodnu cev i koleno. Boja: crnaKomplet 60L: Dimenzija kazana: 60cm (gornji prečnik) x40cm (donji prečnik) x28cm (dubina kazana)Dimenzija ložišta: 58cm (prečnik) x 51cm (visina)Poštarina: 290din.

Kotlovina komplet 50cm

4.423 RSD
Opis Kotlovina komplet sadrži: tanjir za kotlovinu 50 cm i kotlovinu (ložište na nogicama). Ugrađena ladica za pepeo, tanjiric za odlaganjeKotlovina 50: Dimenzija tanjira: 50 cm, unutrašnji deo 30 cm, dno 22 cm. Dimenzija kotlovine: 32 cm, visina 75 cm, dubina 19 cm. Praktičan način loženja i pečenja na kotlovini. Tanjir na kotlovini je od rostfraja. U udubljenom delu može se spremati hrana koja se kuva ili lagano peče u svojim sokovima. A na okviru tanjira održava se temperatura mesa.

Kotlovina komplet INOX 60cm

8.327 RSD
Opis Kotlovina komplet sadrži: tanjir za kotlovinu 50 cm i kotlovinu (ložište na nogicama). Ugrađena ladica za pepeo. Kotlovina 60cm: Dimenzija tanjira: 60 cm, unutrašnji deo 38 cm, dno 27 cm. Kapcitet: 4 litraDimenzija kotlovine: 39 cm, visina 75 cm. Praktičan način loženja i pečenja na kotlovini. Tanjir na kotlovini je od rostfraja, kao i sama kotlovina (ložište). U udubljenom delu može se spremati hrana koja se kuva ili lagano peče u svojim sokovima, a na okviru tanjira održava se temperatura mesa.

Plinski gorionik - plamenik za kazane 40cm APEX

4.354 RSD
Opis 42240 - 11.4 KW Plinski emajlirani gorionik, koji poseduje dva gorionika sa dva regulatora. Poseduje tri nogice, što ga čini stabilnim. Idealan je za spremanje zimnice, spremanje hrane u velikim posudama, roštiljanje, pečenje rakije itd. Na plinski gorionik se može postaviti roštilj ploča, liveni vok, tanjirača, liveni kotlići i posude veće od 20cm. Gorionik se može koristiti i u industriji za zagrevanje kazana sa topljivim materijama (smola, bitumen), kao i za zagrevanje kaminskih peći. Mogućnost paljenja jednog ili dva gorionika. Proizvodjač: Apex Turska

Plinski gorionik - plamenik za kazane 50cm APEX

5.298 RSD
Opis 42241 Plinski emajlirani gorionik, koji poseduje dva gorionika sa dva regulatora. Poseduje tri nogice, što ga čini stabilnim. Idealan je za spremanje zimnice, spremanje hrane u velikim posudama, roštiljanje, pečenje rakije itd. Na plinski gorionik se može postaviti roštilj ploča, liveni vok, tanjirača, liveni kotlići i posude veće od 25cm. Gorionik se može koristiti i u industriji za zagrevanje kazana sa topljivim materijama (smola, bitumen), kao i za zagrevanje kaminskih peći. Mogućnost paljenja jednog ili dva gorionika. Prečnik: 50 cm Potrošnja 650 gr./h. kada radi samo veliki krug na 50 mbar i daje 15.5 kw. Potrošnja 580 gr./h kada radi manji krug na 30 mbar i daje 14.1 kw. Proizvodjač: Apex Turska

Plinski gorionik - plamenik za kazane 70cm APEX

9.845 RSD
Opis 42242 Plinski emajlirani gorionik, koji poseduje tri gorionika sa tri regulatora. Poseduje tri nogice, što ga čini stabilnim. Idealan je za spremanje zimnice, spremanje hrane u velikim posudama, roštiljanje, pečenje rakije itd. Na plinski gorionik se može postaviti roštilj ploča, liveni vok, tanjirača, liveni kotlići i posude veće od 30cm. Gorionik se može koristiti i u industriji za zagrevanje kazana sa topljivim materijama (smola, bitumen), kao i za zagrevanje kaminskih peći. Mogućnost paljenja jednog, dva ili tri gorionika. Prečnik: 70 cm Prečnik najmanjeg gorionika: 30cm Prečnik srednjeg gorionika: 50cm Potrošnja: 950 gr./h (max) Proizvodjač: Apex Turska