Igračke za devojčice

Naše lutke i igračke su klasičan izbor za decu svih uzrasta. Od prvih slatkih i simpatičnih lutki za bebe do detaljnih, pustolovnih igrališta i svega ostalog, pronaći ćete nešto što će vaša mala princeza apsolutno zavoleti. Mogu li opremiti svoju omiljenu lutku sa obaveznim dodacima ili potpuno novom odećom - ili šta kažete za nova kolica? Šta god da odaberete nećete pogrešiti, naše igračke za devojčice su proizvodi svetski priznatih brendova.

Barbie Špijunka

1.999 RSD
Mattel barbie lutka iz nove kolekcije tajni Agenti. U novom filmu “Barbie Spy Squad” , barbie i njene dve drugarice vrsne su gimnastičarke koje su dobile poverljiv zadatak. One su eajni agenti. Teresa se vrlo vešto prerušila u kuvaricu i izviđa na jednoj koktel zabavi. Nakon što je obavila zadatak, nestaje u gužvi, a lice skriva pomoću tamnih naočara. Visina lutke: 30cm. Uzrast: 3+

Barbie Lutka

1.899 RSD
Barbie lutka iz nove Barbie kolekcije. U filmu Barbie superprinceza aktuelna princeza prima poljupce magične leptirice i otkriva da ima veliku snagu. Ova sjajna bliznakinja je najbolja prijateljica lika Kare i spremna je da pomogne svima svojim kostimima i superherojskim maskama koje imaju svoje moći. Dimenzija pakovanja.32x13x6cm. Uzrast: 3+

Barbie set astronautkinje

4.459 RSD
NOVO! Barbie astronaut set uz koji ćete istražiti različite aspekte povezanih karijera uz pomoć dve barbie lutke - astronautkinjom i naučnicom. Istražite svemir sa aspekta astronauta i svemirskih naučnika. Barbie lutka astronautkinja nosi svemirsko odelo sa rukavicama, čizmama i modernom kacigom. Barbie svemirska naučnica je profesionalno obučena u plavu košulju, ljubičaste pantalone i cipele, a poseduje i naočare i laptop za istraživanje. Za dvostruku zabavu! Uzrast: 3+.

Barbie lutka i poslastičarnica

3.999 RSD
NOVO! Barbie set sa Barbie lutkom i setom za igru poslastičarnice! Pakovanje sadrži Barbie lutku i štand za prodaju kolača i torti. Pult za prodaju je bele boje sa ružičastim ormarićima ispod, policom iznad, prugastim krovom, vitrinom, kasom i kolačima na poslužavniku na pultu. U setu se nalaze raznobojni elementi za pravljenje kolača koje možete kombinovati po svojoj želji i sami napraviti višeslojnu tortu. Uzrast: 3+.

Barbie lutka i fashion set

3.699 RSD
Istražite lični modni stil sa fashion Barbie lutkom i dizajnirajte fantastične odevne kombinacije za svaku priliku! Barbie Fashion set sadrži Barbie lutku i modernu odeću sa dodatnom opremom za mešanje i kombinovanje. Odaberite trendi belu haljinu sa crnim šarama i pink detaljima ili roze majicu sa crno-belom suknjom. Kombinujte cipele i torbu po želji! Uzrast: 3+.

Barbie I njena ergela

2.999 RSD
Barbie i njen poni mogu da krenu na trku konja, jer poni zaista može da se kreće po stazi! Staza se sastoji od osam elemenata koji mogu da se sastave na više načina i poseduje šest pokretnih dodataka koji se aktiviraju kada pored njih prođe poni ( daska koja se okreće ili se pojavljuje zastavica ). Postavite Barbie na sedlo ponija, pričvrstite je i pritisnite dugme na grudima ponija. Poni počinje da se kreće po stazi! Barbie ima pokretljive udove i vrat koji joj omogućuju da sedi i da pokreće glavu. Uzrast: 4+.