Vrata i prozori

Katanac sigurnosni 100x70x20mm

3.101 RSD
Opis 14510 Specijalan sigurnosni katanac koji se jednom kupuje a traje večno. Unutrašnjost i delovi katanca su hemijski niklovani, spolja dekorativno niklovani, napravljeni od čelika. Ušica katanca je napravljena od specijalnog ojačanog čelika. Katanac ne može da se otključa nikako bez originalnog ključa. Katanac ne može da se pokvari (posedujemo katance koji su stari 40 godina koji još uvek rade). U prostor za ključ ne može da se ubaci strano telo (žica, drvce...) i time onemogući rad katanca. Jednom se kupuje, traje večno. Katanac je proizveden u Srbiji. Dimenzija: 100x70x20mm Prečnik ušice: 12mm Težina: 900gr. NAPOMENA: U ponudi imamo i fabričku zaštitu za ovaj katanac (levu i desnu).

Katanac sigurnosni 85x60x20mm

2.831 RSD
Opis 14511 Specijalan sigurnosni katanac koji se jednom kupuje a traje večno. Unutrašnjost i delovi katanca su hemijski niklovani, spolja dekorativno niklovani, napravljeni od čelika. Ušica katanca je napravljena od specijalnog ojačanog čelika. Katanac ne može da se otključa nikako bez originalnog ključa. Katanac ne može da se pokvari (posedujemo katance koji su stari 40 godina koji još uvek rade). U prostor za ključ ne može da se ubaci strano telo (žica, drvce...) i time onemogući rad katanca. Jednom se kupuje, traje večno. Katanac je proizveden u Srbiji. Dimenzija: 85x60x20mm Prečnik ušice: 10mm Težina: 630gr. NAPOMENA: U ponudi imamo i fabričku zaštitu za ovaj katanac (levu i desnu).

Katanac sigurnosni 100x60x20mm

2.561 RSD
Opis 14512 Specijalan sigurnosni katanac koji se jednom kupuje a traje večno. Unutrašnjost i delovi katanca su hemijski niklovani, spolja dekorativno niklovani, napravljeni od čelika. Ušica katanca je napravljena od specijalnog ojačanog čelika. Katanac ne može da se otključa nikako bez originalnog ključa. Katanac ne može da se pokvari (posedujemo katance koji su stari 40 godina koji još uvek rade). U prostor za ključ ne može da se ubaci strano telo (žica, drvce...) i time onemogući rad katanca. Jednom se kupuje, traje večno. Katanac je proizveden u Srbiji. Dimenzija: 100x60x20mm Prečnik ušice: 8mm Težina: 400gr. NAPOMENA: U ponudi imamo i fabričku zaštitu za ovaj katanac (levu i desnu).

Kodirani cilindar 30/30mm Elzett

2.040 RSD
Opis Veoma kvalitetan cilindar za bravu domaće proizvodnje. Dimenzija: 30/30mm Karakteristike: - 6 ojačanih klinova - 5 niklovanih bušenih ključeva - mat - nikl izvedba - zaštita protiv bušenja - zaštita protiv češljanja - zaštita od izvlačenja jezgra - zaštita od kiseline - sigurnosna kodna kartica.