Dvorište i bašta

Peć za pečenje paprike - kube 50cm

1.808 RSD
Opis 17509 Limena peć - ložište namenjeno za pečenje paprike i kuvanje zimnice. Veoma kvalitetna i korisna peć za papriku. Takođe, može se koristiti za zagrevanje šerpi. Brzo se zagreva i toplota se ravnomerno raspoređuje. Svoju pripremu nalazi u pripremi ajvara, pekmeza, kuvanog paradajza itd. Prečnik: 50cm Težina: 5kg Debljina lima: 0,8mm

Kotlovina komplet 60cm

5.617 RSD
Opis Kotlovina komplet sadrži: tanjir za kotlovinu 50 cm i kotlovinu (ložište na nogicama). Ugrađena ladica za pepeo, tanjiric za odlaganjeKotlovina 60: Dimenzija tanjira: 60 cm, unutrašnji deo 38 cm, dno 27 cm. Dimenzija kotlovine: 39 cm, visina 75 cm. Praktičan način loženja i pečenja na kotlovini. Tanjir na kotlovini je od rostfraja. U udubljenom delu može se spremati hrana koja se kuva ili lagano peče u svojim sokovima. A na okviru tanjira održava se temperatura mesa. Poštarina: 290din.

Sač sa podizačem i lopaticom 40cm

6.946 RSD
Opis Sač je sa podizačem. Posuda za sač (peku) pripada tradicionalnoj kuhinji u skoro celoj bivšoj Jugoslaviji. Tučani (gusani) je najčešći i najzahvalniji za održavanje. Dimenzije su od 30 cm (4-6 osoba), 40 cm (8-10 osoba). Hrana pripremljena ispod sača je možda i najukusnije spremljena hrana. NAPOMENA: Sač sa podizačem podrazumeva da se kompletna gornja polovina sača (poklopac) otvara. Uz ovu vrstu sača dobijete i lopaticu za podizanje poklopca. Napomena: Imam u ponudi ovakav sač veličine 60cm.

Talandara sa gorionikom i postoljem

8.731 RSD
Opis 17024 - talandara sa postoljem i gorionikom Prečnik: 49cm Debljina lima: 3mm Materijal: pocinkovani čelik Visina talandare sa postoljem: 80cm Talandara ima ugradjen gasni gorionik i postolje sa tri fiksne nogice. U ovom kompletu dobijete i cev koja se montira na postolje i na tu cev stavite talandaru i pečete hranu na visini od 80 cm, tako da stojite dok pečete i ne krivite kičmu.

Kotlovina komplet INOX 50cm

6.628 RSD
Opis Kotlovina komplet sadrži: tanjir za kotlovinu 50 cm i kotlovinu (ložište na nogicama). Ugrađena ladica za pepeo. Kotlovina 50cm: Dimenzija tanjira: 50 cm, unutrašnji deo 30 cm, dno 22 cm. Dimenzija kotlovine: 32 cm, visina 75 cm. Praktičan način loženja i pečenja na kotlovini. Tanjir na kotlovini je od rostfraja, kao i sama kotlovina (ložište). U udubljenom delu može se spremati hrana koja se kuva ili lagano peče u svojim sokovima, a na okviru tanjira održava se temperatura mesa.

Plinski rešo sa dve ringle

2.624 RSD
Opis Veoma kvalitetni plinski rešoi turske proizvodnje. Svi rešoi imaju poklopac. Proizvodjač: Apex Turska ili Nurgaz Turska ( nije Kina). Dolaze mi u različitim bojama, uglavnom imam beli, sivi i braon. Ukoliko vam je bitna boja, obavezno proverite pre kupovine, koje boje trenutno imamo na stanju.

Sač sa podizačem i lopaticom 33cm

5.410 RSD
Opis Sač je sa podizačem. Posuda za sač (peku) pripada tradicionalnoj kuhinji u skoro celoj bivšoj Jugoslaviji. Tučani (gusani) je najčešći i preporučuje se čak i za početnike. Dimenzije su od 30 cm (4-6 osoba), 40 cm (8-10 osoba). Hrana pripremljena ispod sača je možda i najukusnije spremljena hrana. NAPOMENA: Sač sa podizačem podrazumeva da se kompletna gornja polovina sača (poklopac) otvara. Uz ovu vrstu sača dobijete i lopaticu za podizanje poklopca. Dostava Bex-om : 290dinNapomena: Imam u ponudi ovakav sač veličine 60cm.

Perač pod visokim pritiskom TC-HP 1538 PC Einhell

16.899 RSD
Opis 4140720Opis i namena proizvoda Perač pod visokim pritiskom TC-HP 1538 PC Einhell Mali kompaktan dizajn, štedi prostor za skladištenje Idealan za mobilnu upotrebu Modularni „ jet-click“ sistem za raznovrsnu upotrebu Prostor za odlaganje pribora Karakteristike proizvoda Napon: 230 V ~ 50 Hz Snaga: 1,500 W Radni pritisak: max. 110 bar Izlazni pritisak: 75 bar Protok vode: 380 l/h Pneumatsko crevo: 5 m Max. temperature vode: 60° C Max. ulazni pritisak: 6 bar Rezervoar za deterdžent: 0.45 l Neto težina: 6.2 kg

Talandara sa plinskim rešoom i ventilom

3.309 RSD
Opis Naziv proizvoda: Plinski kamp rešo sa talandarom Opis proizvoda: Plinski kamp rešo sa talandarom poseduje integrisan ventil za standardne plinske boce od 2 i 3kg. Plinski rešo-talandara je idealan za 4 vrste spremanja hrane. Zahvaljujući velikom gorioniku, mogu se kuvati veće količine hrane u šerpama velikog prečnika ( do 35 cm). Uz pomoć difuzora plamena, mogu se kuvati kafe i čajevi u malim džezvama. Talandara je idealna za grilovanje mesa i povrća. Jedna strana je pogodna za spremanje mesa, ribe i povrća, druga je pogodna za pečenje hleba ili palačinki. Karakteristike proizvoda: Prečnik rešoa: 31,5 cm Prečnik gorionika: 10,5 cm Prečnik talandare: 39,5 cm Prečnik talandare sa ručicama: 49 cm Jačina gorionika 3662 cal/h Težina rešoa sa kutijom: 2,3 kg NAPOMENA: Uz gorionik i talandaru ne ide plinska boca Proizvodjač: Nurgaz Turska

Plinski rešo sa tri ringle

2.861 RSD
Opis Veoma kvalitetni plinski rešoi turske proizvodnje. Svi rešoi imaju poklopac. Proizvodjač: Apex Turska ili Nurgaz Turska ( nije Kina). Dolaze mi u različitim bojama, uglavnom imam beli, sivi i braon. Ukoliko vam je bitna boja, obavezno proverite pre kupovine, koje boje trenutno imamo na stanju.

Sač sa poklopčićem 40cm

6.946 RSD
Opis Sač je sa poklopčićem. Posuda za sač (peku) pripada tradicionalnoj kuhinji u celoj bivšoj Jugoslaviji. Tučani (gusani) je najčešći i najzahvalniji za održavanje. Dimenzije su od 30 cm (4-6 osoba), 40 cm (8-10 osoba). Hrana pripremljena ispod sača je možda i najukusnije spremljena hrana. NAPOMENA: Sač sa poklopčićem podrazumeva da se sač otvara na gornji mali poklopčić, a može da se otvara i kompletna gornja polovina sača. Uz sač se dobija uputstvo za korišćenje. Dostava Bex-om: 290din.

Perač pod visokim pritiskom TC-HP 1334 Einhell

8.124 RSD
Opis 4140710 Perač pod visokim pritiskom TC-HP 1334 Einhell TC-HP 1334 je kvalitetan perač pod visokim pritiskom lako prenosiv, male i kompaktne konstrukcije sa ugrađenom centralnom drškom. Zahvaljujući rezervoaru za deterdžent od 0,45 l pogodan i za posebne poslove pranja kola, fasade i sl. Mala i kompaktna konstrukcija Štedi prostor za odlaganje Integrisana centralna drška Idealan za mobilnu upotrebu Modularni „ jet-click“ sistem za raznovrsnu upotrebu Raznovrsne mogućnosti odlaganja mlaznica, pištolja itd. Uključen osnovni pribor Ima rezervoar za deterdžent koji možete koristiti u procesu pranja.Isporučuje se sa crevom visokog pritiska dužine 3m i mlaznicom.Može se koristiti za pranje tepiha, automobila, bicikli, motorcikala, podova, baštenskog nameštaja. . .Pritisak na mlaznici: 70 barMaksimalni pritisak: 100 barTemperatura vode: 60° CSnaga: 1300 WProtok: 340 l/hNapajanje: 230 V ~ 50 HzNeto težina: 5.8 kgBruto težina: 5.25 kgPneumatsko crevo: 3 mProizvodjač: Einhell NemačkaOsnovni pribor: Crevo 3m, Pistolj, Rotirajuca mlaznica, Posuda za deterdzent.

Sač sa podizačem i lopaticom 60cm

24.175 RSD
Opis 17863 Sač sa podizačem podrazumeva da se kompletna gornja polovina sača (poklopac) otvara sa lopaticom koju dobijate uz njega. Posuda za sač (peku) pripada tradicionalnoj kuhinji u celoj bivšoj Jugoslaviji. Tučani (gusani) sač je najčešći i najzahvalniji za održavanje. Hrana pripremljena ispod sača je možda i najukusnije spremljena hrana. Sač od 60cm je namenjen za 14-16 osoba pa se najčešće koristi za profesionalnu upotrebu za restorane, pečenjare i za dogadjaje gde učestvuje veći broj ljudi. Uz sač dolazi uputstvo za korišćenje i održavanje pre i posle upotrebe. Prečnik sača: 60cm

Sač kovani 50cm HIT CENA

5.827 RSD
Opis 42194 Veoma kvalitetni sač domaće proizvodnje. Najbolji odnos cene i kvaliteta. U kompletu dolazi kovani sač sa tepsijom, tronošcem, mašom i obručem za žar. Prečnik sača: 50cm Pod sačem se mogu spremiti gotovo sve vrste mesa sa povrćem. Hranu spremljenu ispod sača karakteriše izvanredan ukus i miris, jer sav miris i sos prilikom pečenja ostaje unutra. Lak je za održavanje. Pre i posle svake upotrebe, potrebno je nauljiti ga.

Kotlovina komplet 50cm

4.423 RSD
Opis Kotlovina komplet sadrži: tanjir za kotlovinu 50 cm i kotlovinu (ložište na nogicama). Ugrađena ladica za pepeo, tanjiric za odlaganjeKotlovina 50: Dimenzija tanjira: 50 cm, unutrašnji deo 30 cm, dno 22 cm. Dimenzija kotlovine: 32 cm, visina 75 cm, dubina 19 cm. Praktičan način loženja i pečenja na kotlovini. Tanjir na kotlovini je od rostfraja. U udubljenom delu može se spremati hrana koja se kuva ili lagano peče u svojim sokovima. A na okviru tanjira održava se temperatura mesa.

Kotlovina komplet INOX 60cm

8.327 RSD
Opis Kotlovina komplet sadrži: tanjir za kotlovinu 50 cm i kotlovinu (ložište na nogicama). Ugrađena ladica za pepeo. Kotlovina 60cm: Dimenzija tanjira: 60 cm, unutrašnji deo 38 cm, dno 27 cm. Kapcitet: 4 litraDimenzija kotlovine: 39 cm, visina 75 cm. Praktičan način loženja i pečenja na kotlovini. Tanjir na kotlovini je od rostfraja, kao i sama kotlovina (ložište). U udubljenom delu može se spremati hrana koja se kuva ili lagano peče u svojim sokovima, a na okviru tanjira održava se temperatura mesa.

Roštilj Elegant 46x40cm

4.739 RSD
Opis 17878 Roštilj na drveni ugalj i drva. Dimenzije: 46x40cm Materijal: Inox Postojeći okvir roštilja zadržava temperaturu kod pečenja i sprečava prskanje masnoće iz mesa. Masnoća se skuplja u tanjirić za ceđenje masnoće. Ploča od inoxa je dosta praktična za pečenje mesa, ima blago udubljene rešetke, pa meso ima i lep izgled posle pečenja i ostaje sočno. ODRŽAVANJE: Nakon svake upotrebe, sve delove roštilja oprati i osušiti. Roštilj odložiti na suvo mesto radi zaštite od rđe.

Kotlić emajlirani 8L

1.359 RSD
Opis Kvalitetni emajlirani kotlići za pripremanje hrane u prirodi. Isporučuje se bez tronošca. Dizajn kotlića je u potpunosti prilagođen specifičnim zahtevima u pripremanju hrane. Dimenzije: 8l: precnik: 35,5cm. Dubina: 15cm16l: precnik: 43,5cm Dubina: 20cm13l: precnik: 41cm. dubina: 19cm20l: precnik: 47,5cm. Dubina: 21cm Kotlić se isporučuje bez tronošca.Tronožac možete posebno poručiti.