Ostalo

Leptir čarobni - klapna za regulaciju toplote

655 RSD
14505 Namenjen za regulaciju protoka produkata sagorevanja. Služi i za lakšu potpalu vatre u pećima, jer ima mogućnosti regulacije ulaska kiseonika u peć. Nalazi se na izlazu iz peći. Izdržava temperature do 750 stepeni. Vrlo koristan dodatak za peci koje fabricki nemaju regulator protoka kako bi se smanjio dotok vazduha i bespotrebno trosenje ogreva.

Staklena voda 1L

151 RSD
Koristi se za pripremanje maltera od šamotnih, emlikatnih i drugih vatrostalnih materijala, umesto do sada korišćenje vode. Odnos staklene vode i brašna podesiti prema nameni npr. 3:1. Može se takođe koristiti pri izgradnji vodonepropusnih betonskih rezervoara, za malterisanje unutrasnjih površina i dna rezervoara.

Hepo kocke za potpaljivanje vatre 40kom.

160 RSD
Hepo kocke - potpaljivač vatre Hepo kocke za potpalu su lake za upotrebu, pale drvo, ugalj i ostalo. Praktične su i ekonomične. Svaka kocka ostaje upaljena živim plamenom oko 10 minuta. Potrebno je pripremiti jednu ili više kocki za potpalu i upaliti ih. Prekriti kocke drvetom ili ugljem pazeći da se plamen ne zaguši. Hepo kocka u potpunosti sagoreva. Ukoliko pripremate vatru za roštilj ili neko drugo jelo potrebno je pričekati 15ak minuta da se formira žar pre spremanja jela. Hladni dani su već stigli, hepo kocke pomoćiće vam da založite drva u svojoj peći ili kaminu.

Garvan za čišćenje peći i dimnjaka 180gr.

200 RSD
Garvan za dimnjak, sredstvo za sagorevanje gara u pećima (dimnjacima) i sulundarima. T emeljno uklanja čad. Redovnom upotrebom obezbeđujete puno iskorišćenje Vaše peći. Ubaci se kutija sa prahom u žar i na taj način se očiste cevi i dimnjak. Jednostavno, a veoma efikasno. Preporučujemo da jednom mesečno obavljate čišćenje vašeg dimnjaka.

Vatrostalni kit 1kg

290 RSD
Vatrostalni kit primenjuje se zapremaze,kitovanjeI malterisanje zidovaod masa i šamotnih opeka, kao i za ozid opeka u termičkim agregatima zavisno od uslova primene. Vatrostalni kit je već pripremljena masa za unutrašnje oblaganje peći. Služi za ozid novih I popravku svih vrsta ložišta: peći, kamina, šporeta na čvrsto gorivo, kao I za spajanje elemenata pri zidanju odžaka. Gustinu kita pre upotrebe podesiti dodatkom obične vode.

Hepo tablete za potpaljivanje

139 RSD
Namenjena za potpalu vatre u pećima, kaminima, roštilju. Visokom temperaturom koju stvara na lak i jednostavan način potpaljuje sva čvrsta goriva bez obzira na stepen njihove vlažnosti. U toku sagorevanja ne raspada se i ne ostavlja pepeo. Komplet sadrži 12 hepo tableta.

Hepo tablete sa gorionikom

538 RSD
Namenjena za potpalu vatre u pećima, kaminima, roštilju. Visokom temperaturom koju stvara na lak i jednostavan način potpaljuje sva čvrsta goriva bez obzira na stepen njihove vlažnosti. U toku sagorevanja ne raspada se i ne ostavlja pepeo. Komplet sadrži 12 hepo tableta.

Kuhinjski upaljač za plin

218 RSD
42062 Kuhinjski upaljač opremljen je fleksibilnim vratom, tako da s njime možemo doći do teško pritupačnih mesta ( svećnjaka, roštilja, štednjaka, pećnica, plamenika). Upaljač ima elektronsko paljenje te će Vam poslužiti u svakoj prilici. Nakon što se isprazni, upaljač možete napuniti tekućim butan plinom. Cena se odnosi za jedan komad.

Stakleni konopac - pletenica 6x6mm, 20m

115 RSD
Staklenikanap služi za popravljanje peći, kamina odnosno svih delova na kojima je potrebno dihtovanje dva različita dela, najčešće su to vrata peći ili kamina. Postavlja se na vrata ili između vatrostalnog stakla i metalnog otvora radi boljeg dihtovanja. Stakleni kanap uglavnom se može pronaći u predmetima koji su dizajnirani da budu otporni na vatru, tj. vatrostalni. Otporan je na vlagu, a predmeti izrađeni od njega veoma su čvrsti. Otporan je na visoke temperature, što znači da ne gorii ne ugljeniše se, tako da je veoma koristan kao isolator toplte I vatre.

Stakleni konopac - pletenica 8x8mm, 20m

189 RSD
Staklenikanap služi za popravljanje peći, kamina odnosno svih delova na kojima je potrebno dihtovanje dva različita dela, najčešće su to vrata peći ili kamina. Postavlja se na vrata ili između vatrostalnog stakla i metalnog otvora radi boljeg dihtovanja. Stakleni kanap uglavnom se može pronaći u predmetima koji su dizajnirani da budu otporni na vatru, tj. vatrostalni. Otporan je na vlagu, a predmeti izrađeni od njega veoma su čvrsti. Otporan je na visoke temperature, što znači da ne gorii ne ugljeniše se, tako da je veoma koristan kao isolator toplte I vatre. Dužina: 20m

Stakleni konopac - pletenica 10x10mm, 10m

308 RSD
Staklenikanap služi za popravljanje peći, kamina odnosno svih delova na kojima je potrebno dihtovanje dva različita dela, najčešće su to vrata peći ili kamina. Postavlja se na vrata ili između vatrostalnog stakla i metalnog otvora radi boljeg dihtovanja. Stakleni kanap uglavnom se može pronaći u predmetima koji su dizajnirani da budu otporni na vatru, tj. vatrostalni. Otporan je na vlagu, a predmeti izrađeni od njega veoma su čvrsti. Otporan je na visoke temperature, što znači da ne gorii ne ugljeniše se, tako da je veoma koristan kao isolator toplte I vatre. Debljina: 10x10mm Dužina: 10m

Drobilica za organski otpad MUTA

46.900 RSD
55015 Motor: 2.5KW Rezni sistem: mogućnost komb. noževa 1, 2 ili 4+1 Otvor za izbacivanje: pokretni poklopac Ulazni otvor: 30x195mm (fi 60 prilikom mlevenja) Poseduje elektromagnetnu kočnicu pri padu napona rotor se isključuje. Dimenzija: prečnik levka 250mm, visina 1200mm Proizvodjač: Muta Kmetijska Mehanizacija Slovenija

Daljinski upravljač za kapije i garažna vrata RC-Open4/P

1.093 RSD
60219 Kvalitetan daljinski upravljač napravljen u kombinaciji metal - plastika. Može da se koristi za bezbedonosne sisteme, automobile, rolo vrata, klizajuće kapije, roletne i razne kućne aparat. Kućište sa prekrivačem za tastere. Frekvencija: 433.92 MHz Napajanje: 1 x 27A baterija (u sklopu) Kodovi: Fiksni Dimenzije: 51x26.5x11.8 mm Ostale napomene: Kod se ne gubi nakon zamene baterija Kodira se na sledeći način - Prvo se resetuje daljinski kako bi mogao da se iskopira kod sa starog daljinskog. To se radi tako što se drže istovremeno tasteri A i B (odnosno 1 i 2) preko 2 sekunde, lampica će blinkati, i time se brišu postojeći ili fabrički kodovi u samom daljinskom. nakon toga uzmite stari daljinski i prislonite na novi daljinski na koji želite da kopirate kodove (moraju biti na manje od 1cm jedan od drugog) na novom daljinskom pritisnite i držite pritisnutim dugme koje želite da iskopirate i koristite, i držite pritisnutim svo vreme kopiranja (lapmica će jednom zasvetleti, nakon toga može primiti kod). Svo vreme dlajinski moraju biti jedan pored drugog. pritisnite dugme na starom daljincu sa kog želite da iskopirate kod, svo vreme držeći dugme na novom daljinskom, dok lampica na novom daljinskom ne zatreperi što znači da je kod iskopiran. Kopiranje traje kratko, manje od sekunde. Napomena: tasteri A i B se moraju pritisnuti istovremeno, ako ima vremenskog rastojanja većeg od delića sekunde, neće se resetovati. Za kopiranje se mora prvo pritisnuti i držati taster na starom, pa na novom daljinskom i onda će se iskopirati.