Društvene Igre za Decu

Društvene igre - najbolji način da se zabavite zajedno sa Vašim detetom.

Igra X/O Lux

999 RSD
Društvena igra iks-oks napravljena od prirodnog materijala - drveta. Podstiče dete na razmišljanje i pravljenje strategije unapred. Pogodna je za razvoj socijalizacije, jer omogućava da dete usvaja pravila igre i da prihvati i pobedu i poraz kao sastavni deo igre. U igri mogu da učestvuju i deca koja još nisu naučila da čitaju i pišu.

Pertini taktilna slagalica Vozila

1.499 RSD
Edukativna slagalica, po montesori programu za razvoj fine motorike, koordinacije i opažanja. Deca imaju zadatak da putem taktilnog istraživanja, posmatranja i opažanja izvuku zadati oblik i dopune slagalicu. Deca upoznaju divlje životinje i pojam orjentacije (gore, dole, levo, desno). Kutija sadrži 12 elemenata sa 12 figura za umetanje. Dimenzije: 47 x 61 cm. Uzrast: 3-6 godina.

Pertini taktilna slagalica Mora i okeani

1.499 RSD
Edukativna slagalica, po montesori programu, za razvoj fine motorike, koordinacije i opažanja. Deca imaju zadatak da putem taktilnog istraživanja, posmatranja i opažanja izvuku zadati oblik i dopune slagalicu. Deca upoznaju mora i okeane i pojam orjentacije (gore, dole, levo, desno). Kutija sadrži 12 elemenata sa 12 figura za umetanje. Dimenzije: 47 x 61 cm. Uzrast: 3-6 godina.

Pertini taktilna slagalica Zoo

1.499 RSD
Edukativna slagalica, po montesori programu, za razvoj fine motorike, koordinacije i opažanja. Deca imaju zadatak da putem taktilnog istraživanja, posmatranja i opažanja izvuku zadati oblik i dopune slagalicu.  Deca upoznaju divlje životinje i pojam orjentacije (gore, dole, levo, desno). Kutija sadrži 12 elemenata sa 12 figura za umetanje. Dimenzije: 47 x 61 cm. Uzrast: 3-6 godina.

Pertini taktilna slagalica Farma

1.499 RSD
Edukativna slagalica, po montesori programu, za razvoj fine motorike, koordinacije i opažanja. Deca imaju zadatak da putem taktilnog istraživanja, posmatranja i opažanja izvuku zadati oblik i dopune slagalicu.  Deca upoznaju pojmove sa farme i pojam orjentacije (gore, dole, levo, desno). Kutija sadrži 12 elemenata sa 12 figura za umetanje. Dimenzije: 47 x 61 cm. Uzrast: 3-6 godina

Igra - koliko si cool

1.899 RSD
"Koliko si kul" je neverovatna igra u kojoj može da učestvuje cela porodica! Igrač pokušava da ostane miran, dok protivnici nalaze razne načine da učine baš suprotno! Set sadrži specijalni merač sa zvučnikom i držačem za glavu i 3 akcione kockice koje Vam govore kako da naterate vašeg protivnika da izgubi kontrolu. Dimenzija pakovanja:26x28x8cm.