Gumene Patosnice Citroen C4 Grand Picasso (2007-) 6 Delova – Zubri 212646
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gumene Patosnice Citroen C4 Grand Picasso (2007-) 6 Delova – Zubri 212646

5.148 RSD (sa PDV-om). 5.148 RSD (bez PDV-a)
OPIS

 

Gumene patosnice Citroen C4 Grand Picasso (2007-) 6 delova – Zubri 212646

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čištoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilana. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica

Zemlja uvoza: Češka

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Opis

Detalji

GTC16589
Nov proizvod
Komentari

Gumene Patosnice Citroen C4 Grand Picasso (2007-) 6 Delova – Zubri 212646