Krovni Nosaci Ford Focus Active (2018-), Alu Sipke – Nordrive Silenzio M
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Krovni Nosaci Ford Focus Active (2018-), Alu Sipke – Nordrive Silenzio M

17.200 RSD (sa PDV-om). 17.200 RSD (bez PDV-a)
OPIS

 

Krovni nosaci Ford Focus Active (2018-), alu sipke – Nordrive Silenzio M

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila. Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka, sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama).

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat.

Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Krovni nosaci Ford Focus Active (2018-), alu sipke – Nordrive Silenzio M

je kompletan set potreban da bi ste posedovali krovne nosače na vašem vozilu. Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set

Samo za vozila opremljena sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama..

 

Šipke su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje od oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za biciklove uz koje dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal. Prednja ivica nosaca je napravljena od gume kako bi se eliminisao rezonantni efekat strujanja vazduha i poboljšala aerodinamičnost Krovnog nosača a ujedno daje jedinstven, inovativan i prepoznatljiv dizajn. Donji kanali su oblikovani da omoguce lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Krovne šape se pomoću hvatača pričvršćuju na krovne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane tako da omoguce maksimalno prianjanje i sigurnost kada se montiraju na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa. Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112cm a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm.

 

Za sigurnu upotrebu molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta.

Takođe, molimo vas da pročitate Bezbednosna Upustva i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Opis

Detalji

GTC17628
Nov proizvod
Komentari

Krovni Nosaci Ford Focus Active (2018-), Alu Sipke – Nordrive Silenzio M