Kozmetika za auto

Vrećica Mirisna Fresh Bag, Lilac – Dr.marcus

350 RSD
  Vrećica mirisna Fresh Bag, Lilac – Dr.Marcus Male perle od polimera natopljene su mirisnim parfemima i stavljene u ukusne vrećice sa praktičnom vrpcom. Viseći osveživač vazduha Dr.Marcus namenjen je ne samo vašem vozilu već i vašoj plakaru ili kupaonici. Može se posluziti kao veoma zgodan poklon. Težine 20g i predviđeno vreme trajanja mirisa je 45 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Jelkica Mirisna Sonic, Sporty – Dr.marcus

200 RSD
  Jelkica mirisna Sonic, Sporty – Dr.Marcus Dr.Marcus Mirisna Jelkica je osveživač automobila izrađen od celuloze, dostupan je u mnogim bojama i mirisima. Ovaj privezak od celuloze, natopljen je prijatnom mirisnom aromom. Proizvod je dizajniran za kačenje na unutrašnji retrovizor ili kačenje kod kuće i u kancelariji. Ovaj dugotrajni osveživač automobila natopljen francuskim parfemima pruža vam ne samo svežinu već i nezaboravne parfemske senzacije. Predviđeno vreme trajanja mirisa je 49 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Jelkica Mirisna Sonic, Lubenica – Dr.marcus

200 RSD
  Jelkica mirisna Sonic, Lubenica – Dr.Marcus Dr.Marcus Mirisna Jelkica je osveživač automobila izrađen od celuloze, dostupan je u mnogim bojama i mirisima. Ovaj privezak od celuloze, natopljen je prijatnom mirisnom aromom. Proizvod je dizajniran za kačenje na unutrašnji retrovizor ili kačenje kod kuće i u kancelariji. Ovaj dugotrajni osveživač automobila natopljen francuskim parfemima pruža vam ne samo svežinu već i nezaboravne parfemske senzacije. Predviđeno vreme trajanja mirisa je 49 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Jelkica Mirisna Sonic, Limun – Dr.marcus

200 RSD
  Jelkica mirisna Sonic, Limun – Dr.Marcus Dr.Marcus Mirisna Jelkica je osveživač automobila izrađen od celuloze, dostupan je u mnogim bojama i mirisima. Ovaj privezak od celuloze, natopljen je prijatnom mirisnom aromom. Proizvod je dizajniran za kačenje na unutrašnji retrovizor ili kačenje kod kuće i u kancelariji. Ovaj dugotrajni osveživač automobila natopljen francuskim parfemima pruža vam ne samo svežinu već i nezaboravne parfemske senzacije. Predviđeno vreme trajanja mirisa je 49 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Vrećica Mirisna Fresh Bag, Lavanda – Dr.marcus

350 RSD
  Vrećica mirisna Fresh Bag, Lavanda – Dr.Marcus Male perle od polimera natopljene su mirisnim parfemima i stavljene u ukusne vrećice sa praktičnom vrpcom. Viseći osveživač vazduha Dr.Marcus namenjen je ne samo vašem vozilu već i vašoj plakaru ili kupaonici. Može se posluziti kao veoma zgodan poklon. Težine 20g i predviđeno vreme trajanja mirisa je 45 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Jelkica Mirisna Sonic, Kokos – Dr.marcus

200 RSD
  Jelkica mirisna Sonic, Kokos – Dr.Marcus Dr.Marcus Mirisna Jelkica je osveživač automobila izrađen od celuloze, dostupan je u mnogim bojama i mirisima. Ovaj privezak od celuloze, natopljen je prijatnom mirisnom aromom. Proizvod je dizajniran za kačenje na unutrašnji retrovizor ili kačenje kod kuće i u kancelariji. Ovaj dugotrajni osveživač automobila natopljen francuskim parfemima pruža vam ne samo svežinu već i nezaboravne parfemske senzacije. Predviđeno vreme trajanja mirisa je 49 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Vrećica Mirisna Fresh Bag, Novo Auto – Dr.marcus

350 RSD
  Vrećica mirisna Fresh Bag, Novo auto – Dr.Marcus Male perle od polimera natopljene su mirisnim parfemima i stavljene u ukusne vrećice sa praktičnom vrpcom. Viseći osveživač vazduha Dr.Marcus namenjen je ne samo vašem vozilu već i vašoj plakaru ili kupaonici. Može se posluziti kao veoma zgodan poklon. Težine 20g i predviđeno vreme trajanja mirisa je 45 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Jelkica Mirisna Sonic, Zumbul – Dr.marcus

200 RSD
  Jelkica mirisna Sonic, Zumbul – Dr.Marcus Dr.Marcus Mirisna Jelkica je osveživač automobila izrađen od celuloze, dostupan je u mnogim bojama i mirisima. Ovaj privezak od celuloze, natopljen je prijatnom mirisnom aromom. Proizvod je dizajniran za kačenje na unutrašnji retrovizor ili kačenje kod kuće i u kancelariji. Ovaj dugotrajni osveživač automobila natopljen francuskim parfemima pruža vam ne samo svežinu već i nezaboravne parfemske senzacije. Predviđeno vreme trajanja mirisa je 49 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Vrećica Mirisna Fresh Bag, Tropsko Voće – Dr.marcus

350 RSD
  Vrećica mirisna Fresh Bag, Tropsko voće – Dr.Marcus Male perle od polimera natopljene su mirisnim parfemima i stavljene u ukusne vrećice sa praktičnom vrpcom. Viseći osveživač vazduha Dr.Marcus namenjen je ne samo vašem vozilu već i vašoj plakaru ili kupaonici. Može se posluziti kao veoma zgodan poklon. Težine 20g i predviđeno vreme trajanja mirisa je 45 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Maramice Za Kokpit, Okean – Dr.marcus

350 RSD
  Maramice za kokpit, Okean – Dr.Marcus Maramice za kokpit Dr.Marcus dizajnirane su za čišćenje i poliranje plastičnih delova kontrolne table. Koristeći tehnologiju Titanijumskih čestica, maramice smanjuju procesa starenja kokpit table, štite od štetnog uticaja sunčeve svetlosti i smanjuju pojavu nove prašine. Maramice ostavljaju ugodan miris i sjajne površine. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Sredstava za pranje i negu automobila.

Jelkica Mirisna Sonic, Luxury – Dr.marcus

200 RSD
  Jelkica mirisna Sonic, Luxury – Dr.Marcus Dr.Marcus Mirisna Jelkica je osveživač automobila izrađen od celuloze, dostupan je u mnogim bojama i mirisima. Ovaj privezak od celuloze, natopljen je prijatnom mirisnom aromom. Proizvod je dizajniran za kačenje na unutrašnji retrovizor ili kačenje kod kuće i u kancelariji. Ovaj dugotrajni osveživač automobila natopljen francuskim parfemima pruža vam ne samo svežinu već i nezaboravne parfemske senzacije. Predviđeno vreme trajanja mirisa je 49 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Jelkica Mirisna Sonic, Brusnica I Mentol – Dr.marcus

200 RSD
  Jelkica mirisna Sonic, Brusnica i mentol – Dr.Marcus Dr.Marcus Mirisna Jelkica je osveživač automobila izrađen od celuloze, dostupan je u mnogim bojama i mirisima. Ovaj privezak od celuloze, natopljen je prijatnom mirisnom aromom. Proizvod je dizajniran za kačenje na unutrašnji retrovizor ili kačenje kod kuće i u kancelariji. Ovaj dugotrajni osveživač automobila natopljen francuskim parfemima pruža vam ne samo svežinu već i nezaboravne parfemske senzacije. Predviđeno vreme trajanja mirisa je 49 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Vrećica Mirisna Fresh Bag, Okean – Dr.marcus

350 RSD
  Vrećica mirisna Fresh Bag, Okean – Dr.Marcus Male perle od polimera natopljene su mirisnim parfemima i stavljene u ukusne vrećice sa praktičnom vrpcom. Viseći osveživač vazduha Dr.Marcus namenjen je ne samo vašem vozilu već i vašoj plakaru ili kupaonici. Može se posluziti kao veoma zgodan poklon. Težine 20g i predviđeno vreme trajanja mirisa je 45 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Jelkica Mirisna Sonic, Vanila – Dr.marcus

200 RSD
  Jelkica mirisna Sonic, Vanila – Dr.Marcus Dr.Marcus Mirisna Jelkica je osveživač automobila izrađen od celuloze, dostupan je u mnogim bojama i mirisima. Ovaj privezak od celuloze, natopljen je prijatnom mirisnom aromom. Proizvod je dizajniran za kačenje na unutrašnji retrovizor ili kačenje kod kuće i u kancelariji. Ovaj dugotrajni osveživač automobila natopljen francuskim parfemima pruža vam ne samo svežinu već i nezaboravne parfemske senzacije. Predviđeno vreme trajanja mirisa je 49 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Jelkica Mirisna Sonic, Novi Auto – Dr.marcus

200 RSD
  Jelkica mirisna Sonic, Novi auto – Dr.Marcus Dr.Marcus Mirisna Jelkica je osveživač automobila izrađen od celuloze, dostupan je u mnogim bojama i mirisima. Ovaj privezak od celuloze, natopljen je prijatnom mirisnom aromom. Proizvod je dizajniran za kačenje na unutrašnji retrovizor ili kačenje kod kuće i u kancelariji. Ovaj dugotrajni osveživač automobila natopljen francuskim parfemima pruža vam ne samo svežinu već i nezaboravne parfemske senzacije. Predviđeno vreme trajanja mirisa je 49 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Maramice Za Kokpit, Vanila – Dr.marcus

350 RSD
  Maramice za kokpit, Vanila – Dr.Marcus Maramice za kokpit Dr.Marcus dizajnirane su za čišćenje i poliranje plastičnih delova kontrolne table. Koristeći tehnologiju Titanijumskih čestica, maramice smanjuju procesa starenja kokpit table, štite od štetnog uticaja sunčeve svetlosti i smanjuju pojavu nove prašine. Maramice ostavljaju ugodan miris i sjajne površine. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Sredstava za pranje i negu automobila.

Jelkica Mirisna Sonic, Žvaka – Dr.marcus

200 RSD
  Jelkica mirisna Sonic, Žvaka – Dr.Marcus Dr.Marcus Mirisna Jelkica je osveživač automobila izrađen od celuloze, dostupan je u mnogim bojama i mirisima. Ovaj privezak od celuloze, natopljen je prijatnom mirisnom aromom. Proizvod je dizajniran za kačenje na unutrašnji retrovizor ili kačenje kod kuće i u kancelariji. Ovaj dugotrajni osveživač automobila natopljen francuskim parfemima pruža vam ne samo svežinu već i nezaboravne parfemske senzacije. Predviđeno vreme trajanja mirisa je 49 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Maramice Za Spoljašnja Stakla, Okean – Dr.marcus

350 RSD
  Maramice za spoljašnja stakla, Okean – Dr.Marcus Maramice za pranje i čišćenje spoljasnjeg stakla automobila može odmah ukloniti najtvrdokorniju prljavštinu, uključujući sve vrste mrlja uzrokovanih spoljašnjim uticajima ili insektima. Maramice su natopljene sredstvom sa vrlo delotvornim svojstava čišćenja i ne ostavljaju mrlje. Nakon što ih upotrebite, ostaje vam samo lep miris okeana oko vas. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Sredstava za pranje i negu automobila.

Vrećica Mirisna Fresh Bag, Zeleni Limun – Dr.marcus

350 RSD
  Vrećica mirisna Fresh Bag, Zeleni limun – Dr.Marcus Male perle od polimera natopljene su mirisnim parfemima i stavljene u ukusne vrećice sa praktičnom vrpcom. Viseći osveživač vazduha Dr.Marcus namenjen je ne samo vašem vozilu već i vašoj plakaru ili kupaonici. Može se posluziti kao veoma zgodan poklon. Težine 20g i predviđeno vreme trajanja mirisa je 45 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Jelkica Mirisna Sonic, Black – Dr.marcus

200 RSD
  Jelkica mirisna Sonic, Black – Dr.Marcus Dr.Marcus Mirisna Jelkica je osveživač automobila izrađen od celuloze, dostupan je u mnogim bojama i mirisima. Ovaj privezak od celuloze, natopljen je prijatnom mirisnom aromom. Proizvod je dizajniran za kačenje na unutrašnji retrovizor ili kačenje kod kuće i u kancelariji. Ovaj dugotrajni osveživač automobila natopljen francuskim parfemima pruža vam ne samo svežinu već i nezaboravne parfemske senzacije. Predviđeno vreme trajanja mirisa je 49 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Jelkica Mirisna Sonic, Okean – Dr.marcus

200 RSD
  Jelkica mirisna Sonic, Okean – Dr.Marcus Dr.Marcus Mirisna Jelkica je osveživač automobila izrađen od celuloze, dostupan je u mnogim bojama i mirisima. Ovaj privezak od celuloze, natopljen je prijatnom mirisnom aromom. Proizvod je dizajniran za kačenje na unutrašnji retrovizor ili kačenje kod kuće i u kancelariji. Ovaj dugotrajni osveživač automobila natopljen francuskim parfemima pruža vam ne samo svežinu već i nezaboravne parfemske senzacije. Predviđeno vreme trajanja mirisa je 49 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Jelkica Mirisna Sonic, Bor – Dr.marcus

200 RSD
  Jelkica mirisna Sonic, Bor – Dr.Marcus Dr.Marcus Mirisna Jelkica je osveživač automobila izrađen od celuloze, dostupan je u mnogim bojama i mirisima. Ovaj privezak od celuloze, natopljen je prijatnom mirisnom aromom. Proizvod je dizajniran za kačenje na unutrašnji retrovizor ili kačenje kod kuće i u kancelariji. Ovaj dugotrajni osveživač automobila natopljen francuskim parfemima pruža vam ne samo svežinu već i nezaboravne parfemske senzacije. Predviđeno vreme trajanja mirisa je 49 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Vrećica Mirisna Fresh Bag, Black – Dr.marcus

350 RSD
  Vrećica mirisna Fresh Bag, Black – Dr.Marcus Male perle od polimera natopljene su mirisnim parfemima i stavljene u ukusne vrećice sa praktičnom vrpcom. Viseći osveživač vazduha Dr.Marcus namenjen je ne samo vašem vozilu već i vašoj plakaru ili kupaonici. Može se posluziti kao veoma zgodan poklon. Težine 20g i predviđeno vreme trajanja mirisa je 45 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Bočica Mirisna Wood, Okean – Dr.marcus

448 RSD
  Bočica mirisna Wood, Okean – Dr.Marcus Funkcionalna i elegantna staklena bočica, drvena pluta sa praktičnim kanapom za kačenje i veliki izbor mirisa sastavljeni su kako bi nastao ovaj jedinstveni osveživač auta, Senso Wood. Savršeno za sve pojedince koji cene moderan dizajn i dugotrajno puštanje mirisa. Količina mirisa u bočici je 8ml i predviđeno vreme trajanja mirisa je 65 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Vrećica Mirisna Fresh Bag, Žvaka – Dr.marcus

350 RSD
  Vrećica mirisna Fresh Bag, Žvaka – Dr.Marcus Male perle od polimera natopljene su mirisnim parfemima i stavljene u ukusne vrećice sa praktičnom vrpcom. Viseći osveživač vazduha Dr.Marcus namenjen je ne samo vašem vozilu već i vašoj plakaru ili kupaonici. Može se posluziti kao veoma zgodan poklon. Težine 20g i predviđeno vreme trajanja mirisa je 45 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Bočica Mirisna Wood, Black – Dr.marcus

448 RSD
  Bočica mirisna Wood, Black – Dr.Marcus Funkcionalna i elegantna staklena bočica, drvena pluta sa praktičnim kanapom za kačenje i veliki izbor mirisa sastavljeni su kako bi nastao ovaj jedinstveni osveživač auta, Senso Wood. Savršeno za sve pojedince koji cene moderan dizajn i dugotrajno puštanje mirisa. Količina mirisa u bočici je 8ml i predviđeno vreme trajanja mirisa je 65 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Vrećica Mirisna Fresh Bag, Gold Denim – Dr.marcus

350 RSD
  Vrećica mirisna Fresh Bag, Gold Denim – Dr.Marcus Male perle od polimera natopljene su mirisnim parfemima i stavljene u ukusne vrećice sa praktičnom vrpcom. Viseći osveživač vazduha Dr.Marcus namenjen je ne samo vašem vozilu već i vašoj plakaru ili kupaonici. Može se posluziti kao veoma zgodan poklon. Težine 20g i predviđeno vreme trajanja mirisa je 45 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Vrećica Mirisna Fresh Bag, Silver Denim – Dr.marcus

350 RSD
  Vrećica mirisna Fresh Bag, Silver Denim – Dr.Marcus Male perle od polimera natopljene su mirisnim parfemima i stavljene u ukusne vrećice sa praktičnom vrpcom. Viseći osveživač vazduha Dr.Marcus namenjen je ne samo vašem vozilu već i vašoj plakaru ili kupaonici. Može se posluziti kao veoma zgodan poklon. Težine 20g i predviđeno vreme trajanja mirisa je 45 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Vrećica Mirisna Fresh Bag, Vanila – Dr.marcus

350 RSD
  Vrećica mirisna Fresh Bag, Vanila – Dr.Marcus Male perle od polimera natopljene su mirisnim parfemima i stavljene u ukusne vrećice sa praktičnom vrpcom. Viseći osveživač vazduha Dr.Marcus namenjen je ne samo vašem vozilu već i vašoj plakaru ili kupaonici. Može se posluziti kao veoma zgodan poklon. Težine 20g i predviđeno vreme trajanja mirisa je 45 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Bočica Mirisna Wood, Vanila – Dr.marcus

448 RSD
  Bočica mirisna Wood, Vanila – Dr.Marcus Funkcionalna i elegantna staklena bočica, drvena pluta sa praktičnim kanapom za kačenje i veliki izbor mirisa sastavljeni su kako bi nastao ovaj jedinstveni osveživač auta, Senso Wood. Savršeno za sve pojedince koji cene moderan dizajn i dugotrajno puštanje mirisa. Količina mirisa u bočici je 8ml i predviđeno vreme trajanja mirisa je 65 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Bočica Mirisna Wood, Žvaka – Dr.marcus

448 RSD
  Bočica mirisna Wood, Žvaka – Dr.Marcus Funkcionalna i elegantna staklena bočica, drvena pluta sa praktičnim kanapom za kačenje i veliki izbor mirisa sastavljeni su kako bi nastao ovaj jedinstveni osveživač auta, Senso Wood. Savršeno za sve pojedince koji cene moderan dizajn i dugotrajno puštanje mirisa. Količina mirisa u bočici je 8ml i predviđeno vreme trajanja mirisa je 65 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Jelkica Mirisna Lucky Top, Black – Dr.marcus

448 RSD
  Jelkica mirisna Lucky Top, Black – Dr.Marcus Osveživač vazduha automobila Lucky Top je posebno dizajniran za da privuče pažnju svakog vašeg saputnika. Namenjen je na kačenje na unutrašnji retrovizor ili ventilacioni otvor. Inovativni materijal ove neobične jekice omogućuje ispuštanje mirisa do 45 dana. Navedena cena je za 1 komad Zemlja uvoza: Poljska Zvanična stranica proizvoda Pogledajte kompletnu ponudu Mirisa i osveživača.

Boja Za Alu Felne Viper – 06021

780 RSD
  Za lakiranje i popravku u najaktuelnijim aluminijumskim nijansama, posebno za aluminijumske felne. Optimalno prijanjanje laka se postiže upotrebom prajmera pre lakiranja. Da biste zaštitili metalne pigmente u laku, preporučujemo da upotrebu bezbojnog laka u dva sloja. Prikazana cena je za 1 komad. Zemlja porekla: Holandija

Boja Za Stop Svetla Zelena 150ml – 00163

840 RSD
  Ova boja je namenjena za toniranje spoljne plastike stop svetla.U skladu je sa zakonom o međunarodnim standardima bezbednosti u saobraćaju tako da propušta svetlost. Karakteristike: Visokokvalitetna sintetička boja, Transparentna, dugotrajan sjaj, odlično prijanja, brzo se suši, glatka površina, otporan na vremenske uticaje, ne bledi, otporan na grebanje i udarce, odlična elastičnost. Prikazana cena je za 1 komad. Zemlja porekla: Holandija

Sprej U Boji Crni Mat 600ml – 604006

780 RSD
  Brzosušeća akrilna boja sa dobrom pokrivnom moći i odličnim prijanjanjem za farbanje površina, bojenih i nebojenih od drveta, metala, stakla i različitih tipova plastike. Karakteristike: Brzo se suši, odlična pokrivnost, dugotrajan sjaj, ne bled i otporna je na UV zračenja, odlična čvrstina, otporna na naftu, hemijske i vremenske uticaje, otporna na habanje i ogrebotine, odlično prijanja na podlogu. Prikazana cena je za 1 komad. Zemlja porekla: Holandija

Sprej U Boji Crni Sjaj 600ml – 604005

780 RSD
  Brzosušeća akrilna boja sa dobrom pokrivnom moći i odličnim prijanjanjem za farbanje površina, bojenih i nebojenih od drveta, metala, stakla i različitih tipova plastike. Karakteristike: Brzo se suši, odlična pokrivnost, dugotrajan sjaj, ne bled i otporna je na UV zračenja, odlična čvrstina, otporna na naftu, hemijske i vremenske uticaje, otporna na habanje i ogrebotine, odlično prijanja na podlogu. Prikazana cena je za 1 komad. Zemlja porekla: Holandija

Boja Za Stop Svetla Crna 150ml – 00160

840 RSD
  Ova boja je namenjena za toniranje spoljne plastike stop svetla.U skladu je sa zakonom o međunarodnim standardima bezbednosti u saobraćaju tako da propušta svetlost. Karakteristike: Visokokvalitetna sintetička boja, Transparentna, dugotrajan sjaj, odlično prijanja, brzo se suši, glatka površina, otporan na vremenske uticaje, ne bledi, otporan na grebanje i udarce, odlična elastičnost. Prikazana cena je za 1 komad. Zemlja porekla: Holandija

Boja Za Felne Srebrna 500ml – 04007

780 RSD
  Bojom za felne metalni i plastični delovi točkova vašeg vozila izgledaće kao novi. Boja za felne na akrilnoj bazi specijalno je razvijena za dugotrajnu i efektivnu zaštitu protiv kočionog ulja i ulične prljavštine. Pogodna za aluminijumske i čelične felne. Karakteristike: Brzo se suši, odlična pokrivnost, otporna na naftu, hemijske i vremenske uticaje, ne bledi, otporna na UV zračenja, dugotrajan sjaj, odlična čvrstina boje, otporna na habanje i ogrebotine, odlično prijanja na podlogu. Prikazana cena je za 1 komad. Zemlja porekla: Holandija

Boja Za Alu Felne Arctic – 06022

780 RSD
  Za lakiranje i popravku u najaktuelnijim aluminijumskim nijansama, posebno za aluminijumske felne. Optimalno prijanjanje laka se postiže upotrebom prajmera pre lakiranja. Da biste zaštitili metalne pigmente u laku, preporučujemo da upotrebu bezbojnog laka u dva sloja. Prikazana cena je za 1 komad. Zemlja porekla: Holandija