Alati za zavarivanje

Rukavice za varenje Merlin

473 RSD
Opis Rukavice za zavarivače, bez postave, od sivog goveđeg špalta.Imaju sigurnosnu manžetnu dužine 15 cm.Sertifikat za zavarivanje tip B.Rukavica se koristi u građevinarstvu i industriji, prilikom procesa zavarivanja.Materijal: govedji špaltVarilački sertifikat: EN388 i EN407 i EN 12477

Rukavice za varenje Harpy

555 RSD
Opis Zaštitne rukavice za zavarivače, od goveđeg špalta dužine 35 cm, sa zaštićenim/skrivenim šavovima, i pamučnom postavom.Imaju ojačanje na dlanu.Rukavice imaju sertifikat za zavarivanje tip A.Koriste se u građevinarstvu i industriji, u procesu zavarivanja.Materijal: Govedja kožaVarilački sertifikat: EN388 i EN407. Sertifikat za zavarivanje: Tip A. Dužina: 35cm.

Rukavice za varenje Pugnax

1.151 RSD
Opis Najkvalitetnije varilačke rukavice koje imam u ponudi. Ojačanje na dlanu, palcu i kažiprstu.Napravljene su od brušene govedje kože.Å ivene sa specijalnim kevlar koncem. Dužina: 35cmVarilački sertifikat: EN388 i EN407 i EN12477. Sertifikat za zavarivanje: Tip A.

Kecelja varilačka - govedja koža

2.894 RSD
Opis Kecelja za zavarivače od goveđeg boksa sa podešavanjem dužine kaiša oko vrata pomoću metalne šnale, ima kaiš oko struka, prikladna za zaštitu od varnica prilikom zavarivanja, brušenja, itd.Materijal: Govedja koža. Dimenzije: 100 x 70 cmKoristi se za prilikom zavarivanja, brušenja, sečenja metala, u mašinskoj industriji, metaloprerađivačkoj industriji. . .

Kecelja varilačka STRUVE

2.499 RSD
Opis Zaštitna kecelja za zavarivače, proizvedena od goveđeg špalta, dimenzije 100 x 80 cm, sa podesivim šnalama.Ima kaiš oko struka. Koristi se u industriji, građevinarstvu, rudarstvu, u proizvodnji, radionicama, automobilskoj industriji itd. za zaštitu od varnica prilikom brušenja ili zavarivanja.

Naočare zaštitne GoogleGear 500 3M

2.621 RSD
Opis 3M â„¢ Goggle Gear, 500-Series su profesionalne brile niskoprofilnog dizajna sa podesivom trakom i indirektnom ventilacijom. 3M â„¢ Scotchgard â„¢ Anti-Fog premaz traje duže nego klasični anti-maglin premazi, doprinoseći na taj način povećanju performansi naočara u vlažnim sredinama. Radnici mogu da uživaju u pouzdanom i jasnijem vidu duže, jer je premaz sa aktivnim sastojcima vezan za sočivo. Premaz zadržava svoju efikasnost tokom najmanje 25 ispiranja vodom, što radnicima omogućava da duže nose svoje naočare. Ovaj premaz može da izdrži dezinfekciju sa razblaženim izbeljivačem ili alkoholnim maramicama bez gubitka anti-maglin performansi.

Maska za varenje - ručna PVC

400 RSD
Opis 26096 Izrađena je od vrhunske plastične mase otporne na mehanička naprezanja, kao i na temperaturu varnice koja se javlja pri zavarivanju Forma i veličina maske su u skladu sa svetskim i evropskim standardima. Idealne i lake je konstrukcije sa dodatnom zaštitom za ruke. Dimenzije stakla: 110x90mm Isporučuje se bez stakla. Imamo i stakla za varenje u ponudi. Otporna na udare i temperature.

Rukohvat plamenika teleoptik

7.393 RSD
Opis RAM rukohvati vrlo su pouzdani, čvrsti, njihovi sastavni djelovi pažljivo se biraju, te ih je lako podešavati zahvaljujući velikim tolerancijama u ventilima. Dozvoljavaju zavarivanje do 50 mm i rezanje do čak 300 mm. Rukohvati su prikladni za sve navedene priključke za zavarivanje, rezanje i grijanje.